Ερμάριο Προστασίας Λέβητα max

ΕΡΜΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 

ΥΠΒ 120Χ65Χ45 

Τιμή: 210,00 €

Περιγραφή

ΕΡΜΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και μετά από  τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα, η τεχνική εταιρεία ArtKlima σχεδίασε και κατασκεύασε ένα ερμάριο ειδικής κατασκευής για την προστασία των επίτοιχων λεβήτων αερίου.

Πλεονεκτήματα ερμαρίου

Τα ερμάρια τυπικής κατασκευής που υπάρχουν στην αγορά προστατεύουν μόνο από ρύπους, αέρα και βροχή και αφορούν όπως χαρακτηριστικά λένε τις «φιλόξενες καιρικές συνθήκες της χώρας». Τι γίνεται όμως με τις αφιλόξενες καιρικές συνθήκες;

Το ερμάριο της ArtKlima προστατεύει τον λέβητα από τις συνήθεις καιρικές συνθήκες (άνεμος, βροχή, ήλιος) συμβάλλοντας στην μακροζωία του λέβητα. Εκεί που διαφέρει όμως από ένα κοινό ερμάριο λαμαρίνας που κυκλοφορεί στην αγορά είναι η εσωτερική μόνωση που δίνει επιπλέον προστασία από το ψύχος και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά ερμαρίου

Το ερμάριο της ArtKlima έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει τον αερισμό του λέβητα. Εσωτερικά φέρει επικάλυψη  μόνωση πάχους 10 mm), που έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιτρέπει τις χαμηλές αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του ερμαρίου και να βλάψουν τον λέβητα καθώς και την υγρασία λόγω χαμηλής υδροπερατότητας.

Το συνολικό βάρος του δεν ξεπερνάει τα 4 kg. Οι συνήθεις διαστάσεις του είναι ΥΠΒ 120Χ65Χ45 cm που αφορούν μια τυπική διάσταση, ώστε να χωράει ο λέβητας αλλά και οι σωληνώσεις και οι σύνδεσμοι οι οποίοι βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτού.

Το κάτω μέρος της βάσης του είναι καλυμμένο κατά το ήμισυ ούτως ώστε να είναι ελεύθερες οι συνδέσεις του λέβητα και να υπάρχει επαρκής χώρος για κάποιον τεχνίτη να ελέγξει την εγκατάσταση. Επιπροσθέτως το εν λόγω ερμάριο, κατασκευάστηκε αποκλειστικά από την εταιρεία ArtKlima, λαμβάνοντας υπόψη και την αισθητική πλευρά της κατασκευής.

 

Κόστος τοποθέτησης ερμαρίου: +70,00€

Κατασκευάζουμε και ερμάρια κατόπιν παραγγελίας, στις διαστάσεις που χρειάζεται ο λέβητας σας !!!